alasivu majoitus

Majoitus

Leiriytyminen

Kantolan tapahtumapuisto aukeaa LinnaCruising-tapahtuman alkaessa perjantaina 10.8.2018 klo 17:00 ja sulkeutuu tapahtuman loppuessa sunnuntaina 12.8.2018 klo 13:00. Oleskelu tapahtuma-alueella on sallittu tänä aikana vuorokaudenajankohdasta riipumatta.

Teltan pystytys                - Check!

Autossa yöpyminen         - Check!        (Auton täytettävä harrasteajoneuvon kriteerit)

Matkailuauto ja -vaunu    - Check!        (Yhdistelmän täytettävä harrasteajoneuvon kriteerit)

Leiriytyminen edellyttää aluelipun ostamista, mutta yöpymisestä emme veloita erikseen. Tapahtuma-alueella on käytettävissä saniteettitilat (bajamajat) ja leiriytyjille myös peseytymismahdollisuus sillä Pumppuhuoneen miellyttävä sauna lämpiää  jokaisena kolmena päivänä (pe 17-22, la 10-22 ja su 10-13). Erilliset saunat miehille ja naisille ja saunavuorot 45 min alkaen aina tasatunnein. Huom! Anniskelualue - ei omia juomia. Ei saunamaksua. Myös Hotelli Scandic Aulangon kylpyläosasto palvelee perjantaina klo 21:00 asti ja sekä lauantaina että sunnuntaina klo 10:00 – 22:00. Tapahtuma-alueella on useita ruokamyyjiä aamusta iltaan sekä lisäksi ohjelmateltassa on saatavilla aamupalaa maksua vastaan.

Matkailuautoille ja -vaunuille emme valitettavasti pysty toimittamaan sähköliitäntää.

Avotulen teko (grillaus) kielletty tapahtuma-alueella, mutta mahdollisuuksien mukaan pyrimme järjestämään muutaman säädöksien mukaisen valvotun grillipaikan.