Ohjelma

LinnaCruising 2020 viikonloppu Kantolan tapahtumapuistossa starttaa perjantaina klo 17:00, kun portit aukeavat. Illan hämärtyessä on aika Drive In -elokuvalle Katsastus, minkä jälkeen ohjelmateltassa on live-musiikin vuoro. Ilta lähtee käyntiin rokkaamalla Texas Oilin tahtiin. Seuraavaksi odotettavissa on taattua rautalankaa, kun lavalle nousevat Esa Pulliainen ja Mr. Breathless. Ilta huipentuu suomirockabillyn huippunimeen, kun on aika laittaa jalalla koreasti Pääesiintyjien tahtiin.

Lauantaina lipunmyynti aukeaa klo 10:00. Kantolan tapahtumapuiston täyttyessä toinen toistaan hienommista harrasteajoneuvoista on aika lauantainpäivän ohjelmalle. Ilma täyttyy savusta, kun on vuoro perinteisen burnis-kilpailun. Hevosvoimia löytyy autojen lisäksi veneistä, kun Vanajaveden pintaa kiitää Kalle Viipon F-sarjan vene ajonäytösten muodossa ja paikalle saattaa eksyä myös muutama muukin V8-vene. Lisäksi tarjolla on ruokaa ja juomaa koko päiväksi shoppailua unohtamatta. Tämän vuoden uutuutena lanseeraamme swap & vintage -myyntialueen. Päiväohjelma huipentuu klo 17:00 starttaavaan yhteisajeluun, jonka aikana ajetaan n. 30 km pituinen lenkki Hämeenlinnan kauniissa ympäristössä. Cruisailijat saatetaan matkaan Ex Willers-bändin voimin. Cruising-lenkki päättyy tapahtumapuistoon, joka on edelleen avoinna kaikille aluelipun lunastaneille. Ohjelmateltassa on iltaohjelma vuoro. Live-musiikista vastaavat seuraavat bändit: RelaxTrio, Billy and The Kids SWE, Vilperin perikunta, Shoebox Revue ja State of Emergency.

Sunnuntaina on aika kerätä kamppeet kasaan ja suunnata kotia kohti. Kantolan tapahtumapuisto sulkeutuu klo 13:00.

Tapahtumapuisto avoin kaikille lipun lunastaneille, anniskelualueet K18.

Radiotaajuuksilla tapahtumayleisöä viihdyttävät perinteisesti Arto ”Leiska” Leinonen ja Oskari Palo.

 

  

***LinnaCruising pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin***

Billy and The Kids SWE

Billy and The Kids, SWE

Esa Pulliainen ja Mr. Breathless

Esa Pulliainen ja Mr. Breathless

Ex Willers

Ex Willers

Pääesiintyjät

Pääesiintyjät

RelaxTrio
Shoebox Revue

Shoebox Revue

State of Emergency

State of Emergency

Texas Oil
Vilperin perikunta

Vilperin perikunta


Copyright © LinnaCruising 2020 | INFO email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | puh. 044 984 1406 | Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu